Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/30015
Title: | Challenges and trends in the health food industry |
Authors: | Pomohaibo, Kateryna Gaponova, Elina Ettech, Mary Enobong |
Keywords: | Organic Foods healthcare challenges choice affordability price ingredients additives |
Issue Date: | 27-Oct-2021 |
Citation: | Pomohaibo K. H. Challenges and trends in the health food industry / K. H. Pomohaibo, E. Gaponova, Etteh Mary Enobong // Громадське здоров’я в Україні: проблеми та способи їх вирішення : матеріали ІV науково-практичної конференції з міжнародною участю, Харків, 27 жовтня 2021 р. – Харків : ХНМУ, 2021. – С. 87–88. |
Abstract: | The work presents and discusses analysis of trends in the health food industry focusing on consumer choice of diet based on healthcare challenges. |
URI: | https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/30015 |
Appears in Collections: | Наукові праці. Кафедра громадського здоров'я та управління охороною здоров'я |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Challenges and trends in the health food industry.docx | 15,82 kB | Microsoft Word XML | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.