Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/12516
Назва: Рецепція творчості Ромена Гарі в критиці і літературознавстві
Автори: Лєбєдь, Юлія Федорівна
Теми: рецепція
літературний процес
Дата публікації: 2011
Видавництво: ХНУ ім.В.Н. Каразіна
Бібліографічний опис: Лєбєдь Ю. Ф. Рецепція творчості Ромена Гарі в критиці і літературознавстві / Ю. Ф. Лєбєдь // Вісник Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна. Серія Філологія. – Харків, 2011. – Вип. 61 (№ 936). – С. 281–284.
Серія/номер: Філологія;
Короткий огляд (реферат): Дана стаття присвячена вивченню питання рецепції творчості Ромена Гарі в історії літературознавства. Матеріалом для дослідження стали літературно-критичні статті, передмови до творів, рецензії і наукові розвідки. Акцентується увага на тому, що доробок українського літературознавства з рецепції творчості Р. Гарі, по суті, вичерпується чотирма рецензіями на книгу «Життя попереду», єдину з усієї творчої спадщини французького письменника, перекладену українською. Це свідчить про наукову необхідність спеціального вивчення цієї проблеми. На актуальність нового дослідження цього питання вказує і той факт, що в нашій країні творче і особисте життя автора майже не досліджувалось.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/12516
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра латинської мови та медичної термінології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Лєбєдь Ю. Ф. Рецепція творчості Ромена Гарі.docx31,59 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.