Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/9968
Title: Публікації в інтернет-ЗМІ як інструмент формування іміджу інституції: на прикладі публікацій про Львівську національну наукову бібліотеку України імені В. Стефаника
Authors: Греськів, Ольга Олександрівна
Keywords: ЗМІ
інтернет-ЗМІ
соціокультурний інститут
імідж
Issue Date: 5-Oct-2015
Citation: Греськів О. О. Публікації в інтернет-ЗМІ як інструмент формування іміджу інституції: на прикладі публікацій про Львівську національну наукову бібліотеку України імені В. Стефаника / О. О. Греськів // Бібліотеки і суспільство: рух у часі та просторі : матеріали наук.-практ. інтернет-конф. присвяченої 210-річчю Харк. нац. мед. ун-ту та 95-річчю Наук. бібліотеки ХНМУ, Харків, 5–12 жовт. 2015 р. / Харк. нац. мед. ун-т ; [редкол.: І. В. Киричок, Т. Б. Павленко, Н. Д. Гаєва]. – Харків, 2015. – С. 47–55.
Abstract: У статті аналізуються публікації, розміщені в українських інтернет-ЗМІ впродовж 2014 року, в яких згадується про Львівську національну наукову бібліотеку України імені В. Стефаника. На основі аналізу визначається взаємозалежність між плануванням і впровадженням соціокультурної діяльності бібліотеки та висвітленням цієї діяльності у ЗМІ, що своєю чергою впливає на формування громадської думки та на імідж книгозбірні. Анализируются статьи, опубликованные в украинских интернет-СМИ в 2014 году, в которых упоминается о Львовской национальной научной библиотеке Украины имени В. Стефаныка. На базе анализа определяется взаимозависимость между планированием и внедрением социокультурной деятельности библиотеки и освещением этой деятельности в СМИ, что в свою очередь влияет на формирование общественного мнения и на имидж библиотеки. This article analyzes the publications are in Ukrainian online media during 2014, which refers to the Vasyl Stefanyk National Scientific Library of Ukraine in Lviv. The analysis determined the interdependence between planning and implementation of socio-cultural activities of libraries and coverage by the media, which in turn affects the formation of public opinion and the image library.
URI: https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/9968
Appears in Collections:Бібліотеки і суспільство: рух у часі та просторі–2015

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Греськів.pdf419,06 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.