Методика виконання та вимоги до оформлення кваліфікаційної (магістерської роботи) : метод. вказ. для здобувачів вищої освіти за спеціальністю «Медсестринство»

Thumbnail Image

Date

2024-06-10

Authors

Бездітко, Тетяна Василівна
Оспанова, Тетяна Сунгашівна
Єрьоменко, Галина Володимірівна
Хіміч, Тетяна Юріївна

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

ХНМУ

Abstract

Магістр – це освітньо-кваліфікаційний рівень фахівця, який на основі кваліфікації бакалавра або спеціаліста здобув поглиблені спеціальні уміння та знання інноваційного характеру, має певний досвід їх застосування та продукування нових знань для вирішення проблемних професій-них завдань у певній галузі. Підготовка магістра завершується захистом магістерської роботи. Магістерська робота – це самостійна випускна робота, яка виконує кваліфікаційну функцію, тобто готується з метою публічного захисту і отримання ступеня магістра. Виконання та оформлення магістерської роботи мають певні вимоги, які надані в методичних рекомендаціях

Description

Затверджено Вченою радою ХНМУ. Протокол № 4 від 26.05.2022.

Keywords

захист магістерської роботи, магістр медсестринства, МР2024/2022, 2024у/2022

Citation

Методика виконання та вимоги до оформлення кваліфікаційної (магістерської роботи) : методичні вказівки для здобувачів вищої освіти за спеціальністю «Медсестринство» / упорядники: Т. В. Бездітко, Т. С. Оспанова, Г. В. Єрьоменко, Т. Ю. Хіміч. ─ Харків : ХНМУ, 2022. ─ 16 с.