Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/30025
Назва: Experimental Evaluation of Food-Grade Semi-Refined Carrageenan Toxicity
Автори: Pogozhykh, Denys
Posokhov, Yevgen
Myasoedov, Valeriy
Gubina-Vakulyck, Galina
Knigavko, Oleksandr
Polikarpova, Hanna
Kalashnyk-Vakulenko, Yuliia
Sharashydze, Ketino
Nakonechna, Oksana
Prokopyuk, Volodymyr
Onishchenko, Anatolii
Tkachenko, Anton
Chumachenko, Tatyana
Чумаченко, Тетяна Олександрівна
Чумаченко, Татьяна Александровна
Теми: carrageenan
E407a
processed Eucheuma seaweed
toxicity
fluorescent probe
leukocytes
inflammation
intestine
animal model
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Experimental Evaluation of Food-Grade Semi-Refined Carrageenan Toxicity / D. Pogozhykh, Y. Posokhov, V. Myasoedov [et al.] // International Journal of Molecular Sciences. – 2021. – Vol. 22. – P. 11178. – DOI: https://doi.org/ 10.3390/ijms222011178.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/30025
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра епідеміології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ijms-22-11178.pdf3,99 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.