Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/30025
Назва: | Experimental Evaluation of Food-Grade Semi-Refined Carrageenan Toxicity |
Автори: | Pogozhykh, Denys Posokhov, Yevgen Myasoedov, Valeriy Gubina-Vakulyck, Galina Knigavko, Oleksandr Polikarpova, Hanna Kalashnyk-Vakulenko, Yuliia Sharashydze, Ketino Nakonechna, Oksana Prokopyuk, Volodymyr Onishchenko, Anatolii Tkachenko, Anton Chumachenko, Tatyana Чумаченко, Тетяна Олександрівна Чумаченко, Татьяна Александровна |
Теми: | carrageenan E407a processed Eucheuma seaweed toxicity fluorescent probe leukocytes inflammation intestine animal model |
Дата публікації: | 2021 |
Бібліографічний опис: | Experimental Evaluation of Food-Grade Semi-Refined Carrageenan Toxicity / D. Pogozhykh, Y. Posokhov, V. Myasoedov [et al.] // International Journal of Molecular Sciences. – 2021. – Vol. 22. – P. 11178. – DOI: https://doi.org/ 10.3390/ijms222011178. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/30025 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові праці. Кафедра епідеміології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ijms-22-11178.pdf | 3,99 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.