Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/30015
Назва: Challenges and trends in the health food industry
Автори: Pomohaibo, Kateryna
Gaponova, Elina
Ettech, Mary Enobong
Теми: organic foods
healthcare challenges
choice
affordability
price
ingredients
additives
Дата публікації: 27-жов-2021
Бібліографічний опис: Pomohaibo K. H. Challenges and trends in the health food industry / K. H. Pomohaibo, E. Gaponova, Etteh Mary Enobong // Громадське здоров’я в Україні: проблеми та способи їх вирішення : матеріали ІV науково-практичної конференції з міжнародною участю, Харків, 27 жовтня 2021 р. – Харків : ХНМУ, 2021. – С. 87–88.
Короткий огляд (реферат): The work presents and discusses analysis of trends in the health food industry focusing on consumer choice of diet based on healthcare challenges.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/30015
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра громадського здоров'я та управління охороною здоров'я

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Challenges and trends in the health food industry.docx15,82 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.