Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/30015
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Pomohaibo, Kateryna | - |
dc.contributor.author | Gaponova, Elina | - |
dc.contributor.author | Ettech, Mary Enobong | - |
dc.date.accessioned | 2021-12-02T07:03:47Z | - |
dc.date.available | 2021-12-02T07:03:47Z | - |
dc.date.issued | 2021-10-27 | - |
dc.identifier.citation | Pomohaibo K. H. Challenges and trends in the health food industry / K. H. Pomohaibo, E. Gaponova, Etteh Mary Enobong // Громадське здоров’я в Україні: проблеми та способи їх вирішення : матеріали ІV науково-практичної конференції з міжнародною участю, Харків, 27 жовтня 2021 р. – Харків : ХНМУ, 2021. – С. 87–88. | en_US |
dc.identifier.uri | https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/30015 | - |
dc.description.abstract | The work presents and discusses analysis of trends in the health food industry focusing on consumer choice of diet based on healthcare challenges. | en_US |
dc.language.iso | en | en_US |
dc.subject | organic foods | en_US |
dc.subject | healthcare challenges | en_US |
dc.subject | choice | en_US |
dc.subject | affordability | en_US |
dc.subject | price | en_US |
dc.subject | ingredients | en_US |
dc.subject | additives | en_US |
dc.title | Challenges and trends in the health food industry | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
Appears in Collections: | Наукові праці. Кафедра громадського здоров'я та управління охороною здоров'я |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Challenges and trends in the health food industry.docx | 15,82 kB | Microsoft Word XML | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.