Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/29120
Title: Досвід надання освітніх послуг з використанням технологій дистанційного навчання у сфері післядипломної освіти, заходів безперервного професійного розвитку лікарів-інтернів та слухачів у Харківському національному медичному університеті
Authors: Власенко, Андрій Володимирович
В'юн, Валерій Васильович
Keywords: дистанційне навчання
післядипломна освіта
Issue Date: 2021
Citation: В'юн В. В. Досвід надання освітніх послуг з використанням технологій дистанційного навчання у сфері післядипломної освіти, заходів безперервного професійного розвитку лікарів-інтернів та слухачів у Харківському національному медичному університеті / В. В. В'юн, А. В. Власенко // Актуальні проблеми вищої медичної освіти і науки : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю (м. Харків, 8 квітня 2021 р.). – Харків : ХНМУ, 2021. – С. 43–44.
Abstract: Світовий процес переходу від індустріального до інформаційного суспільства, а також соціально-економічні зміни, що відбуваються в Україні, вимагають суттєвих змін у багатьох сферах діяльності держави. У першу чергу, це стосується реформування освіти. Національною програмою «Освіта. Україна ХХІ сторіччя» передбачено забезпечення розвитку освіти на основі нових прогресивних концепцій, запровадження у навчально-виховний процес новітніх педагогічних технологій та науково-методичних досягнень, створення нової системи інформаційного забезпечення освіти, входження України у трансконтинентальну систему комп’ютерної інформації.
URI: https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/29120
Appears in Collections:Наукові праці. Кафедра внутрішньої медицини № 3 та ендокринології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Власенко досвід надання освітніх послуг.pdf219,06 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.