Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/27970
Title: Інтерактивні методи навчання як засоби профілактики синдрому емоційного вигорання у студентів вищих медичних навчальних закладів
Authors: Сафаргаліна-Корнілова, Надія Асхатівна
Issue Date: 2020
Citation: Сафаргаліна-Корнілова Н. А. Інтерактивні методи навчання як засоби профілактики синдрому емоційного вигорання у студентів вищих медичних навчальних закладів / Н. А. Сафаргаліна-Корнілова // Modern approaches to the organization of the educational process for medical students: Internship proceedings, Lublin, January 20 – February 28, 2020. – Lublin, 2020. – P. 77–82.
Abstract: З метою профілактики та своєчасної корекції виявлених у студентів пору-шень соціально-психологічної адаптації у вигляді СЕВ нами запропоновано змінювати стиль педагогічного спілкування з використанням ІМН: чим більше у студентів було сформовано професійне самовизначення і виражена пізнавальна мотивація, тим більш демократичний стиль педагогічного спілкування може бути використаний, а саме: ділові ігри, рольові ігри, кейс-метод, диспути, студентські конференції; і навпаки, в роботі зі студентами «трієчниками» демократичний стиль спілкування викликав у них занепокоєння і невідомість, що є передумовою для формування СЕВ.
URI: https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/27970
Appears in Collections:Наукові праці. Кафедра загальної та клінічної патофізіології імені Д.О. Альперна

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сафаргаліна-Корнілова Н.А, Польша.docx38,61 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.