Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/26238
Назва: | Вегетаріанство: переваги та недоліки сучасної харчової культури |
Автори: | Демочко, Ганна Леонідівна Попова, Анна Олександрівна Тінчуріна, Сабіна Рашидівна |
Дата публікації: | 2020 |
Бібліографічний опис: | Попова А. О. Вегетаріанство: переваги та недоліки сучасної харчової культури / А. О. Попова, С. Р. Тінчуріна, Г. Л. Демочко // Prospects for the development of modern science and practice : Abstracts of XVI international scientific and practical conference, Graz, Austria, 11–12 May, 2020. – Graz, 2020. – Р. 324–327. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/26238 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові праці. Кафедра суспільних наук |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Тинчурина Попова Демочко.docx | 19,59 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.