Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/26238
Назва: Вегетаріанство: переваги та недоліки сучасної харчової культури
Автори: Демочко, Ганна Леонідівна
Попова, Анна Олександрівна
Тінчуріна, Сабіна Рашидівна
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Попова А. О. Вегетаріанство: переваги та недоліки сучасної харчової культури / А. О. Попова, С. Р. Тінчуріна, Г. Л. Демочко // Prospects for the development of modern science and practice : Abstracts of XVI international scientific and practical conference, Graz, Austria, 11–12 May, 2020. – Graz, 2020. – Р. 324–327.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/26238
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра суспільних наук

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тинчурина Попова Демочко.docx19,59 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.