Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/26238
Title: Вегетаріанство: переваги та недоліки сучасної харчової культури
Authors: Демочко, Ганна Леонідівна
Попова, Анна Олександрівна
Тінчуріна, Сабіна Рашидівна
Issue Date: 2020
Citation: Попова А. О. Вегетаріанство: переваги та недоліки сучасної харчової культури / А. О. Попова, С. Р. Тінчуріна, Г. Л. Демочко // Prospects for the development of modern science and practice : Abstracts of XVI international scientific and practical conference, Graz, Austria, 11–12 May, 2020. – Graz, 2020. – Р. 324–327.
URI: https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/26238
Appears in Collections:Наукові праці. Кафедра суспільних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Тинчурина Попова Демочко.docx19,59 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.