Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/24786
Title: Частота, діагностична цінність та прогностичне значення вісцерально-функціональних маркерів недиференційованої дисплазії сполучної тканини у дітей з рекурентними респіраторними інфекціями
Authors: Барчан, Ганна Сергіївна
Keywords: рекурентна респіраторна інфекція
недиференційована дисплазія сполучної тканини
вісцерально–функціональні маркери
Issue Date: 2019
Citation: Барчан Г. С. Частота, діагностична цінність та прогностичне значення вісцерально-функціональних маркерів недиференційованої дисплазії сполучної тканини у дітей з рекурентними респіраторними інфекціями / Г. С. Барчан // Український журнал екстремальної медицини ім. Г. О. Можаєва. ‒ 2019. ‒ № 1. ‒ С. 5‒11.
Abstract: У дослідженні двох груп дітей (з та без рекурентних респіраторних інфекцій) вивчено діагностичну цінність та прогностичне значення вісцерально–функціональних факторів та виявлені достовірні відміннос-ті між групами за 18 з 20 маркерами недиференційованої дисплазії сполучної тканини. З`ясовано, що най-більш діагностично цінними та прогностично значимими з них є: показник частоти пневмоній в анамнезі, наявність алергічних реакцій в анамнезі та рівень емоційної лабільності дитини.
URI: https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/24786
Appears in Collections:Наукові праці. Кафедра пропедевтики педіатрії № 1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
УЖЕМиМ-1-2019 (3)-5-11.pdf890,25 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.