Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/20805
Title: Порівняльна характеристика морфометричних показників мозолистого тіла головного мозку жінок другого періоду зрілого віку за даннимм МРТ-зображень та анатомічних препаратів
Authors: Боягіна, Ольга Дмитрівна
Боягина, Ольга Дмитриевна
Boiagina, Olga
Keywords: Мозолистое тело
Мозолисте тіло
Issue Date: 27-Apr-2018
Citation: Боягіна О. Д. Порівняльна характеристика морфометричних показників мозолистого тіла головного мозку жінок другого періоду зрілого віку за даннимм МРТ-зображень та анатомічних препаратів / О. Д. Боягіна // The development of medical sciences: problems and solutions : Conference Proceedings, Brno, April 27–28, 2018. – Brno : Baltija Publishing, 2018. – Р. 29–32.
Abstract: В останній час дослідники при вивченні мозолистого тіла віддають перевагу магнітно-резонансній томографії. У своїх дослідженнях ми переконалися в тому, що роздільна здатність останньої в порівнянні з анатомічними методами є недостатньою для більш докладного розрізнення деяких структур, що було показано в наших попередніх публікаціях. На нашу думку, контурні зображення мозолистого тіла в сагітальному ракурсі, отримані за допомогою обох методів, є повністю зіставними і можуть бути оцифровані в єдиному алгоритмі метричних вимірювань. Мета даного дослідження полягала в з’ясуванні того, в якій мірі відрізняються за розмірними показниками анатомічні препарати мозолистого тіла жінок другого періоду зрілого віку від відповідних їм прижиттєвих параметрів.
URI: https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/20805
Appears in Collections:Наукові праці. Кафедра анатомії людини

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
med_conf (enai)_апрель_2018_Том 1 (29-32)-pages-1-6,35-38.pdf2,4 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.