Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/20275
Title: Особливості викладання дисципліни фітотерапія для студентів-бакалаврів на кафедрі фармакології та медичної рецептури ХНМУ
Authors: Єрмоленко, Тамара Іванівна
Паутіна, Олена Ігорівна
Keywords: фітотерапія
сучасні методи викладання
Issue Date: May-2018
Citation: Єрмоленко Т. І. Особливості викладання дисципліни фітотерапія для студентів-бакалаврів на кафедрі фармакології та медичної рецептури ХНМУ / Т. І. Єрмоленко, О. І. Паутіна // Актуальні питання вищої медичної освіти в Україні : матеріали XV Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю (з дистанційним під’єднанням ВМ(Ф)НЗ України за допомогою відеоконференц-зв’язку), Тернопіль, 17–18 травня 2018 року. – Тернопіль, 2018. – С. 129.
Abstract: Сучасні підходи до навчання студентів медичних вузів спрямовані на формування у них різноманітних знань в галузі медицини. Фітотерапія – це насамперед вплив лікарських рослин на організм людини, саме тому вона відноситься до циклу нормативних дисциплін і є важливою у професійній підготовці бакалаврів. Зі зростаючим різноманіттям препаратів на основі хімічного синтезу збільшується і кількість їх побічних ефектів: від алергічних реакцій і важких ускладнень до змін генетичного апарату. Майбутній лікар повинен надавати хворому ефективну, безпечну та індивідуально орієнтовану терапію, тому, безумовно, вивчення фітотерапії є актуальною складовою сучасної медицини.
URI: https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/20275
Appears in Collections:Наукові праці. Кафедра фармакології та медичної рецептури

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Єрмоленко Т.І., Паутіна О.І.doc36,5 kBMicrosoft WordView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.