Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/15325
Title: Особливості оволодіння практичними навичками на післядипломному етапі підготовки фахівців на кафедрі педіатрії № 1 та неонатології
Authors: Гончарь, Маргарита Олександрівна
Сенаторова, Ганна Сергіївна
Тельнова, Лариса Григорівна
Логвінова, Ольга Леонідівна
Омельченко, Олена Володимирівна
Issue Date: 30-Nov-2016
Citation: Особливості оволодіння практичними навичками на післядипломному етапі підготовки фахівців на кафедрі педіатрії № 1 та неонатології / М. О. Гончарь, Г. С. Сенаторова, Л. Г. Тельнова, О. Л. Логвінова, О. В. Омельченко // Симуляційне навчання в системі підготовки медичних кадрів : матеріали L навч.-метод. конф., присвяченої 212-й річниці від дня заснування ХНМУ, Харків, 30 листопада 2016 р. / ХНМУ. – Харків, 2016. – С. 33–34.
Abstract: Проаналізувати досвід використання симуляційних методів навчання при оволодінні практичних навичок на післядипломному етапі підготовки фахівців. У роботі по засвоєнню практичних навичок на кафедрі використовується 3-етапна система. Перший етап – ретельне теоретичне вивчення послідовності дій (алгоритм) у виконанні маніпуляцій. Другий етап – виконання навичок лікарями-інтернами та слухачами на фантомі, муляжах під керівництвом викладача. Третій етап – підведення підсумків заняття з використанням методу дебрифінгу. Викладач розбирає з лікарями-інтернами та слухачами допущені помилки при тренуванні, обговорює з ними набутий досвід при засвоєнні тієї чи іншої навички. Це сприяє кращому закріпленню одержаних навичок та знань.
URI: https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/15325
Appears in Collections:Наукові праці. Кафедра педіатрії № 1 та неонатології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Тельнова практ.навик.docx15,74 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.