Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/15299
Назва: Pathogenic properties of edible mushrooms
Автори: Sarkis-Ivanova, Vladyslava
Dziuba, Victoria
Теми: mushrooms
poisoning
Дата публікації: 2016
Видавництво: KhNMU
Бібліографічний опис: Sarkis-Ivanova V. V. Pathogenic properties of edible mushrooms / V. V. Sarkis-Ivanova, V. Dziuba // Actual Problems Of Clinical And Theoretical Medicine : Аbstract Book Of IXth International Interdisciplinary Scientific Conference Of Young Scientists And Medical Students (Іnternational Scientific Іnderdisciplinary Сongrence – ISIC), Kharkiv, 19–20 may 2016 / KhNMU. – Kharkiv, 2016. – Р. 245.
Короткий огляд (реферат): Edible mushrooms acquire pathogenic properties in the process of aging of the mushroom, the development of flies, worms that produce toxic waste products, because of environmental contamination with xenobiotics. In addition, poisonous mushrooms often mimic the appearance of edible.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/15299
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра гігієни та екології № 1

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Sarkis.doc24,5 kBMicrosoft WordПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.