Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/12479
Title: Латинська мова і основи медичної термінології
Authors: Іоненко, Ірина Романівна
Keywords: латинська мова
навчальний посібник
Issue Date: 2012
Publisher: ХНМУ
Citation: Латинська мова і основи медичної термінології : навчальний посібник для студентів першого курсу медичних навчальних закладів / [І. Р. Іоненко]. – Харків : ХНМУ, 2012. – 100 с.
Abstract: Навчальний посібник призначений для допомоги студентам у самостійному оволодінні основними розділами курсу латинської мови та медичної термінології, у формуванні навичок утворення, перекладу та свідомого використання медичних термінів. Викладений матеріал може бути використано як для аудиторної, так і для позааудиторної роботи студентів.
Description: Посібник складається з двох модулів: „Анатомо-гістологічна термінологія” та „Клінічна і фармацевтична термінологія”. Кожен з цих модулів вміщує теоретичний матеріал , обов’язковий лексичний мінімум та практичні вправи. Теоретичний матеріал викладено коротко, в обсязі, необхідному для формування зазначених навичок. До кожного змістового модуля додаються тести для перевірки студентом рівня засвоєння матеріалу. Наприкінці посібника вміщено вірні відповіді до тестів.
URI: https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/12479
Appears in Collections:Навчально-методичні видання. Кафедра латинської мови та медичної термінології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Posobie_novoe_samoe_1.doc1,11 MBMicrosoft WordView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.