Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/8496
Title: Спосіб лікування хворих на дисемінований псоріаз із урахуванням порушень окремих ланок ендокринної та імунної систем
Authors: Дащук, Андрій Михайлович
Добржанська, Євгенія Ігорівна
Keywords: псоріаз
ендокринна система
імунна система
Issue Date: 2014
Citation: Спосіб лікування хворих на дисемінований псоріаз із урахуванням порушень окремих ланок ендокринної та імунної систем : інформаційний лист про нововведення в системі охорони здоров`я № 142-2014 / А. М. Дащук, Є. І. Добржанська ; ХНМУ, Укрмедпатентінформ. – Київ : Укрмедпатентінформ, 2014. – 3 с.
Abstract: Ефективний спосіб лікування хворих на дисемінований псоріаз шляхом призначення лікарських засобів , що обмежують стрес-реакції та мають імуномоделюючі властивості. Пропонується для впровадження в лікувально-профілактичних установах практичної охорони здоров’я (обласних, міських, районних) дерматологічного профілю спосіб лікування хворих на дисемінований псоріаз. В дерматологічній практиці відомі способи лікування дисемінованого псоріазу, але недостатня ефективність існуючих засобів терапії обумовлюють необхідність подальшого дослідження патогенезу захворювання та розробки методів лікування цього дерматозу. Розширення арсеналу способів лікування псоріазу є актуальною задачею дерматології.
URI: https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/8496
Appears in Collections:Наукові праці. Кафедра дерматології, венерології і СНІДу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Інформаційний лист1.doc56 kBMicrosoft WordView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.