Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/7085
Title: Доповнення до методичних стандартизованих вимог з проблем організації та проведення експедиційних вимог з проблем організації та проведення експедиційних досліджень стану рекреаційних зон в басейні Сіверського Дінця
Authors: Щербань, Микола Гаврилович
Капустник, Валерий Андреевич
Мясоедов, Валерий Васильевич
Сокол, Константин Михайлович
Keywords: ріка Сіверський Донець
експедиційні дослідження
методичні вимоги
Issue Date: Jun-2014
Citation: Доповнення до методичних стандартизованих вимог з проблем організації та проведення експедиційних вимог з проблем організації та проведення експедиційних досліджень стану рекреаційних зон в басейні Сіверського Дінця / М. Г. Щербань, В. А. Капустник, В. В. Мясоедов, К. М. Сокол // Казантип-ЭКО-2014. Инновационные пути решения актуальных проблем отраслей, экологии, энерго- и ресурсосбережения : сборник трудов XXII международной научно-практической конференции : в 2-х т., Харьков, июнь 2014 г. / УкрНТЦ «Энергосталь». – Харьков : НТМТ, 2014. – Т. 1. – С. 266–268.
Abstract: Обгрунтовано та розроблено доповнення до методичних стандартизованих вимог з проблем організації та проведення експедиційних досліджень в басейні Сіверського Дінця, які включено до складу проекту нормативного документу «Регламент експедиційних досліджень санітарно-екологічного стану рекреаційних зон басейну ріки Сіверський Донець»
URI: https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/7085
Appears in Collections:Наукові праці. Кафедра внутрішніх та професійних хвороб
Наукові праці. Кафедра громадського здоров'я та управління охороною здоров'я
Наукові праці. Кафедра медичної біології



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.