Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/660
Title: Клінічна імунологія та алергологія
Authors: Біловол, Олександр Миколайович
Кравчун, Павло Григорович
Бабаджан, Володимир Данилович
Кузнецова, Лариса Володимирівна
Циганенко, Анатолій Якович
Ольховський, Дмитро Васильович
Кожин, Михайло Іванович
Сидоров, Олександр Петрович
Борзова, Олена Юріївна
Риндіна, Наталія Геннадіївна
Титова, Ганна Юріївна
Keywords: імунологія
алергологія
Issue Date: 2011
Citation: Клінічна імунологія та алергологія : навчальний посібник медичних ВНЗ IV рівня акредитації та медичних факультетів університетів / О. М. Біловол, П. Г. Кравчун, В. Д. Бабаджан [та ін.]. – Харків : Гриф, 2011. – 550 с.
Abstract: Посібник створений з урахуванням вимог кредитно-модульної системи Болонського процесу згідно з навчальним планом вивчення дисципліни «Клінічна імунологія та алергологія» (модуль 1) підготовки лікарів за освітньо-кваліфікаційним рівнем «Спеціаліст». У посібнику сформульовані конкретні цілі, які мають бути досягнуті студентами при умові виконання цільових завдань і набуття певних практичних навичок з клінічної імунології та алергології. До кожної теми заняття складений план освоєння навчального матеріалу, алгоритми (протоколи) обстеження, постановки діагнозу, лікування, профілактики захворювань, відповідно до стандартів доказової медицини. Посібник містить клінічні завдання, які складені у формі тестових питань та ситуаційних завдань проблемно-пошукового характеру. Посібник може бути використаний у практичній роботі лікарів клінічних імунологів та алергологів.
URI: https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/660
ISBN: 978-966-8820-09-0
Appears in Collections:Навчально-методичні видання. Кафедра внутрішньої медицини № 2 і клінічної імунології та алергології ім. ак. Л.Т. Малої



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.