Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/6053
Назва: Методичні вказівки для самостійної роботи студентів з курсу «Медсестринський діагноз» для студентів-магістрів І курсу за спеціальністю «Сестринська справа»
Автори: Бездітко, Тетяна Василівна
Єрьоменко, Галина Володимирівна
Тімошенко, Євген
Теми: медсестринський діагноз
медсестринський процес
Дата публікації: 2014
Бібліографічний опис: Методичні вказівки для самостійної роботи студентів з курсу «Медсестринський діагноз» для студентів-магістрів І курсу за спеціальністю «Сестринська справа» / уклад.: Т. В. Бездітко, Г. В. Ерьоменко, Є. В. Тімошенко. – Харків : ХНМУ, 2013. – 52 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки для самостійної роботи студентів з курсу «Медсестринський діагноз» для студентів - магістрів І курсу за спеціальністю «Сестринська справа» присвячені функціям сестринства,етичному кодексу медсестри,визначенню сестринського діагнозу, формуванню, таксономії сестринського діагнозу, тощо. Також висвітлено життя та діяльність Ф.Найтингейл,ієрархію людських потреб за Маслоу,міжособове спілкування в медсестринському процесі,стандарти сестринської діяльності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/6053
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання. Кафедра пропедевтики внутрішньої медицини № 2 та медсестринства

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичка МД 2013.docx86,33 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.