Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/33685
Title: Шляхи реалізації профілактичних заходів щодо попередження та озвитку стоматологічних захворювань у дітей в умовах воєнного стану
Authors: Кузіна, Вікторія Вадимівна
Хмиз, Тетяна Григорівна
Ткаченко, Марина Вікторівна
Keywords: профілактичні заходи
діти
2024у
Issue Date: 7-Feb-2024
Publisher: КЗВО «Рівненська медична академія»
Citation: Кузіна В. В. Шляхи реалізації профілактичних заходів щодо попередження та озвитку стоматологічних захворювань у дітей в умовах воєнного стану / В. В. Кузіна, Т. Г. Хмиз, М. В. Ткаченко // Сучасні перспективи розвитку стоматології через призму наукових досліджень молодих вчених : збірник матеріалів V Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю (м. Рівне, Україна, 07─08 лютого 2024 р. / редкол.: Р. О. Сабадишин [та ін.]. – Рівне : КЗВО «Рівненська медична академія», 2024. – С. 327─330.
Abstract: Профілактичні заходи в практиці дитячого стоматолога завжди були дуже важливими. Фактично, вони не є сталими і потребують моніторингу та корекції, що можливо за рахунок спілкування з лікарем. В умовах воєнного часу, коли безпосереднє відвідування стоматологічної клініки може бути обмежене, нестандартні підходи для спілкування з пацієнтом є виходом з ситуації, яка склалася. Сучасні методи комунікації певною мірою надають змогу привернути увагу батьків дитини до індивідуальних факторів, що спричиняють розвиток стоматологічних захворювань. Водночас, є можливість зворотного зв’язку для проведення їх корекції.
URI: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/33685
Appears in Collections:Наукові праці. Кафедра стоматології дитячого віку та імплантології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Шляхи реалізації профілактичних заходів.pdf552,19 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.