Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/32657
Title: Удосконалення державної політики у сфері контролю якості та безпеки лікарських засобів в контексті європейської інтеграції
Authors: Гречаніна, Юлія Борисівна
Keywords: державна політика
контроль якості та безпеки
лікарські засоби
європейська інтеграція
2023у
Issue Date: 2023
Citation: Гречаніна Ю. Б. Удосконалення державної політики у сфері контролю якості та безпеки лікарських засобів в контексті європейської інтеграції : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» : 281 – Публічне управління та адміністрування / Ю. Б. Гречаніна ; Харківський національний медичний університет. – Харків : ХНМУ, 2023. – 103 с.
Abstract: Проаналізовано сучасний стан і особливості забезпечення контролю за обігом лікарських засобів; вивчено світовий досвід протидії фальсифікованим лікарським засобам за допомогою інформаційно-комунікаційних технологій з використанням міжнародних стандартів маркування товарів;дослідити існуючий стан нормативно-правової бази України у сфері обігу ЛЗ; досліджено існуючий стан нормативно-правової бази України у сфері обігу лікарських засобів; визначено шляхи та засоби розв’язання проблеми в Україні; досліджено перспективні напрями застосування сучасних інформаційно-комунікаційних технологій для протидії фальсифікації ЛЗ з використанням міжнародних стандартів маркування товарів.
URI: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/32657
Appears in Collections:Магістерські роботи. Публічне управління та адміністрування
Наукові роботи молодих вчених. Кафедра громадського здоров'я та управління охороною здоров'я



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.