Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/30714
Title: Вивчення стану гігієни порожнини рота у працівників промислового підприємства та визначення шляхів його покращення
Authors: Марковська, Ірина Володимирівна
Соколова, Ірина Іванівна
Савельєва, Наталія Миколаївна
Keywords: гігієна порожнини рота
працівники промислового підприємства
санітарно-просвітницька робота
Issue Date: 9-Feb-2022
Citation: Марковська І. В. Вивчення стану гігієни порожнини рота у працівників промислового підприємства та визначення шляхів його покращення / І. В. Марковська, І. І. Соколова, Н. М. Савельєва // Теорія та практика сучасної стоматології : матеріали Всеукраїнської дистанційної науково-практичної конференції (9 лютого 2022 р., м. Харків) / ХНМУ. – Харків, 2022. – С. 14–18.
Abstract: Дослідження рівня санітарної культури робітників вказали на їх недостатній ступінь поінформованості в питаннях санітарної культури, відсутність чіткого розуміння низки рекомендацій щодо раціональної гігієни порожнини рота. І хоча з результатами проведеної санітарно-просвітницької роботи, в силу об’єктивних причин, нам поки що не вдається ознайомитися, все ж є сподівання, що у досліджуваного контингенту з’являться такі форми поведінки, які б їм компенсували негативний вплив патогенних факторів на стан порожнини рота.
URI: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/30714
Appears in Collections:Наукові праці. Кафедра стоматології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Збірник_09.02.22_марковская.pdf1,63 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.