Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/30139
Назва: Вплив харчової добавки Е407а на вміст маркерів запалення у сироватці крові щурів
Автори: Ткаченко, Антон Сергійович
Горбач, Тетяна Вікторівна
Оніщенко, Анатолій Ігорович
Теми: карагенан
E407a
Дата публікації: кві-2021
Бібліографічний опис: Ткаченко А. С. Вплив харчової добавки Е407а на вміст маркерів запалення у сироватці крові щурів / А. С. Ткаченко, Т. В. Горбач, А. І. Оніщенко // Фізіологія, валеологія, медицина: сучасний стан та перспективи розвитку : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції, Харків, 06 квітня 2021 р. / НФаУ. – Харків, 2021. – С. 157.
Короткий огляд (реферат): У науковій спільноті активно обговорюється необхідність регламентації вмісту харчової добавки Е407а (напівочищенний карагенан) в продуктах харчування. Дані добавки широко використовується для поліпшення текстури продуктів харчування. Однак, експериментальні дані вказують на прозапальні властивості Е407а. Метою роботи була оцінка інтенсивності Е407а-індукованого запалення шлунково-кишкового тракту шляхом дослідження вмісту циркулюючих маркерів запалення та ендогенної інтоксикації.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/30139
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Науково-дослідний інститут експериментальної та клінічної медицини ХНМУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тезисы НФАУ 6 апреля 2021 г. Е407а.pdf480,9 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.