Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/30139
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТкаченко, Антон Сергійович-
dc.contributor.authorГорбач, Тетяна Вікторівна-
dc.contributor.authorОніщенко, Анатолій Ігорович-
dc.date.accessioned2021-12-08T09:51:40Z-
dc.date.available2021-12-08T09:51:40Z-
dc.date.issued2021-04-
dc.identifier.citationТкаченко А. С. Вплив харчової добавки Е407а на вміст маркерів запалення у сироватці крові щурів / А. С. Ткаченко, Т. В. Горбач, А. І. Оніщенко // Фізіологія, валеологія, медицина: сучасний стан та перспективи розвитку : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції, Харків, 06 квітня 2021 р. / НФаУ. – Харків, 2021. – С. 157.en_US
dc.identifier.urihttps://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/30139-
dc.description.abstractУ науковій спільноті активно обговорюється необхідність регламентації вмісту харчової добавки Е407а (напівочищенний карагенан) в продуктах харчування. Дані добавки широко використовується для поліпшення текстури продуктів харчування. Однак, експериментальні дані вказують на прозапальні властивості Е407а. Метою роботи була оцінка інтенсивності Е407а-індукованого запалення шлунково-кишкового тракту шляхом дослідження вмісту циркулюючих маркерів запалення та ендогенної інтоксикації.en_US
dc.language.isouken_US
dc.subjectкарагенанen_US
dc.subjectE407aen_US
dc.titleВплив харчової добавки Е407а на вміст маркерів запалення у сироватці крові щурівen_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:Наукові праці. Науково-дослідний інститут експериментальної та клінічної медицини ХНМУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Тезисы НФАУ 6 апреля 2021 г. Е407а.pdf480,9 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.