Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/30026
Назва: | Effects of semi-refined carrageenan (food additive E407a) on cell membranes of leukocytes assessed in vivo and in vitro |
Автори: | Tkachenko, Anton Onishchenko, Anatolii Roshal, Alexander Nakonechna, Oksana Chumachenko, Tetyana Чумаченко, Тетяна Олександрівна Чумаченко, Татьяна Александровна Yevgen, Posokhov |
Теми: | fluorescence membrane fluidity phospholipids polysaccharides rats |
Дата публікації: | 2021 |
Бібліографічний опис: | Effects of semi-refined carrageenan (food additive E407a) on cell membranes of leukocytes assessed in vivo and in vitro / A. Tkachenko, A. Onishchenko, A. Roshal, O. Nakonechna, T. Chumachenko, Ye. Posokhov // Medicinski Glasnik. – 2021. – Volume 18, Number 1. – P. 176–183. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/30026 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові праці. Кафедра епідеміології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tkachenko_Onishchenko_Roshal_Nakonechna_Chumachenko_Posokhov.pdf | 762,25 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.