Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/30026
Назва: Effects of semi-refined carrageenan (food additive E407a) on cell membranes of leukocytes assessed in vivo and in vitro
Автори: Tkachenko, Anton
Onishchenko, Anatolii
Roshal, Alexander
Nakonechna, Oksana
Chumachenko, Tetyana
Чумаченко, Тетяна Олександрівна
Чумаченко, Татьяна Александровна
Yevgen, Posokhov
Теми: fluorescence
membrane fluidity
phospholipids
polysaccharides
rats
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Effects of semi-refined carrageenan (food additive E407a) on cell membranes of leukocytes assessed in vivo and in vitro / A. Tkachenko, A. Onishchenko, A. Roshal, O. Nakonechna, T. Chumachenko, Ye. Posokhov // Medicinski Glasnik. – 2021. – Volume 18, Number 1. – P. 176–183.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/30026
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра епідеміології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tkachenko_Onishchenko_Roshal_Nakonechna_Chumachenko_Posokhov.pdf762,25 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.