Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/29970
Title: Медико-соціальні аспекти підготовки фахівців за спеціальністю «Соціальна робота» на кафедрі громадського здоров’я та управління охороною здоров’я
Authors: Огнєв, Віктор Андрійович
Усенко, Світлана Георгіївна
Keywords: соціальна політика
соціальна робота
функції соціальної роботи
підготовка фахівців
процес навчання
Issue Date: 27-Oct-2021
Citation: Огнєв В. А. Медико-соціальні аспекти підготовки фахівців за спеціальністю «Соціальна робота» на кафедрі громадського здоров’я та управління охороною здоров’я / В. А. Огнєв, С. Г. Усенко // Громадське здоров’я в Україні: проблеми та способи їх вирішення : матеріали ІV науково-практичної конференції з міжнародною участю, Харків, 27 жовтня 2021 р. – Харків : ХНМУ, 2021. – С. 160–163.
Abstract: Таким чином, кафедрою громадського здоров’я та управління охороною здоров’я поводиться велика робота, яка спрямована на покращення процесу професійної підготовки фахівців з соціальної допомоги, а в по дальшому і на підтримку населення. Тому що наша держава, яка є соціальною державою, повинна послідовно проводить політику, спрямовану на захист прав людини, активно реалізувати соціальну політику не лише за рахунок державних інституцій, але й на рівні громадянського суспільства, це один із головних напрямків внутрішньої політики держави, що має забезпечити відтворення соціальних ресурсів, за рахунок яких вона практично реалізується.
URI: https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/29970
Appears in Collections:Наукові праці. Кафедра громадського здоров'я та управління охороною здоров'я

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Медико-соціальні аспекти підготовки фахівців.docx22,69 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.