Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/29025
Title: Особливості організації дистанційного навчання при викладанні клінічних дисциплін: очами студентів
Authors: Фролова, Тетяна Володимирівна
Терещенкова, І.І.
Лазуренко, Вікторія Валентинівна
Сіняєва, І.Р.
Атаманова, О.В.
Сенаторова, А.В.
Осман, Наталя Сергіївна
Keywords: дистанційне навчання
англомовні студенти
Issue Date: 2021
Citation: Особливості організації дистанційного навчання при викладанні клінічних дисциплін: очами студентів / Т. В. Флорова, І. І. Терещенкова, В. В. Лазуренко [та ін.] // Актуальні питання вищої медичної (фармацевтичної) освіти: виклики сьогодення та перспективи їх вирішення : матеріали XVIIІ Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю в онлайн-режимі за допомогою системи Microsoft Teams, Тернопіль, 20–21 травня 2021 р. / ТНПУ. – Тернопіль, 2021. – С. 485–490.
Abstract: Відповідно до Закону України «Про освіту» заклади освіти наділені автономією, яка полягає в їх самостійності, незалежності та відповідальності в ухваленні рішень щодо академічних (освітніх), організаційних, фінансових, кадрових та інших питань діяльності, що проводиться в порядку та межах, що визначені законом.Широке впровадження дистанційного та змішаного навчання з використанням інформаційно-комунікаційних та веб-технологій, безумовно позначилося на організації навчального процесу в закладах вищої освіти, особливо це стосується підготовки медичних кадрів, яка має свої особливості.
URI: https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/29025
Appears in Collections:Наукові праці. Кафедра акушерства та гінекології № 2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
фролова тернополь.docxОсобливості організації дистанційного навчання при викладанні клінічних дисциплін: очами студентів18,03 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.