Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/28624
Назва: Особливості викладання фармакології для здобувачів вищої медичної освіти в умовах дистанційного навчання
Автори: Єрмоленко, Тамара Іванівна
Кривошапка, Олександр Вікторович
Руда, Наталія Григорівна
Паутіна, Олена Ігорівна
Теми: освітній процес
дистанційне навчання
Дата публікації: 8-кві-2021
Бібліографічний опис: Особливості викладання фармакології для здобувачів вищої медичної освіти в умовах дистанційного навчання / Т. І. Єрмоленко, О. В. Кривошапка, Н. Г. Руда, О. І. Паутіна // Актуальні проблеми вищої медичної освіти і науки : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю (м. Харків, 8 квітня 2021 р.) / МОН України, ХНМУ. – Харків : ХНМУ, 2021. – С. 66.
Короткий огляд (реферат): У зв’язку з поширенням в Україні та за її межами гострого респіраторного захворювання COVID-19 та переведенням освітнього процесу в режим використання технологій дистанційного навчання здобувачів, для викладачів закладів вищої медичної освіти це стало певним випробуванням їх професійних навичок та уміння адаптуватися до незвичних умов праці. Тож актуальності набули такі питання, як професійне вдосконалення викладачів в сфері опанування технологій дистанційного навчання, надання професійних знань та умінь здобувачам освіти та мотивування їх до вивчення учбового матеріалу за умов дистанційного навчання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/28624
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра фармакології та медичної рецептури

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Єрмоленко Т.І._ХНМУ_конф. 2021.docx18,8 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.