Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/25554
Title: Підвищення якості та безпеки продуктів харчування як основа профілактики сальмонельозу
Authors: Макарова, В.І.
Рижова, Д.В.
Літвінова, К.О.
Keywords: якість
безпека
продукти харчування
профілактика
сальмонельоз
Issue Date: 20-Nov-2019
Citation: Макарова В. І. Підвищення якості та безпеки продуктів харчування як основа профілактики сальмонельозу / В. І. Макарова, Д. В. Рижова, К. О. Літвінова // Якість і безпека харчових продуктів : ІV Міжнародна науково-практична конференція, м. Київ, 20–21 листопада 2019 р. : збірник тез. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 49–50.
URI: https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/25554
Appears in Collections:Наукові праці. Кафедра епідеміології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Макарова_тези.pdf1,32 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.