Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/25554
Title: | Підвищення якості та безпеки продуктів харчування як основа профілактики сальмонельозу |
Authors: | Макарова, В.І. Рижова, Д.В. Літвінова, К.О. |
Keywords: | якість безпека продукти харчування профілактика сальмонельоз |
Issue Date: | 20-Nov-2019 |
Citation: | Макарова В. І. Підвищення якості та безпеки продуктів харчування як основа профілактики сальмонельозу / В. І. Макарова, Д. В. Рижова, К. О. Літвінова // Якість і безпека харчових продуктів : ІV Міжнародна науково-практична конференція, м. Київ, 20–21 листопада 2019 р. : збірник тез. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 49–50. |
URI: | https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/25554 |
Appears in Collections: | Наукові праці. Кафедра епідеміології |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Макарова_тези.pdf | 1,32 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.