Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/23235
Title: Деякі вимоги до підготовки лікарських кадрів терапевтичного профілю у вищих навчальних закладах в умовах сьогодення
Authors: Фельдман, Д.А.
Чухно, Інна Анатоліївна
Keywords: реформування охорони здоров’я
первинний рівень надання медичної допомоги
навчання лікарів
Issue Date: 24-May-2019
Citation: Фельдман Д. А. Деякі вимоги до підготовки лікарських кадрів терапевтичного профілю у вищих навчальних закладах в умовах сьогодення / Д. А. Фельдман, І. А. Чухно // Фармакоекономіка в Україні: стан та перспективи розвитку : матеріали XІ науково-практичний internet-конференція, м. Харків, 24 травня 2019 р. / редкол. : А. А. Котвіцька [та ін.]. – Харків : Вид-во НФаУ, 2019. – С. 123–125.
Abstract: В роботі визначено, що реформування системи охорони здоров’я підвищує вимоги до лікарів-терапевтів, що, в свою чергу, підвищує вимоги до організації відповідного навчального процесу, який повинен характеризуватися цілеспрямованістю, узгодженістю, послідовністю, особистісною орієнтацією. Підготовка лікарських кадрів терапевтичного профілю у вищих навчальних закладах в умовах сьогодення є складним та багатогранним процесом, кінцевим результатом якого повинно стати поглиблення професійних знань, удосконалення практичних умінь та навичок згідно нормативних документів МОЗ України, ознайомлення фахівців з останніми досягненнями медицини. Цілеспрямованість є основною ознакою реалізації педагогічного підходу до освіти.
URI: https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/23235
Appears in Collections:Наукові праці. Кафедра громадського здоров'я та управління охороною здоров'я

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Тези_Фельдман, Чухно.doc36,5 kBMicrosoft WordView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.