Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/23177
Title: Особливості використання педагогічних технологій на клінічних кафедрах
Authors: Лазуренко, В.В.
Овчаренко, О.Б.
Лященко, О.А,
Граділь, О.Г.
Мєліхова, Т.В.
Олійник, А.О.
Keywords: особливості використання
педагогічні технології
клінічні кафедри
Issue Date: 16-May-2019
Citation: Особливості використання педагогічних технологій на клінічних кафедрах / В. В. Лазуренко, О. Б. Овчаренко, О. А. Лященко, О. Г. Граділь, Т. В. Мєліхова, А. О. Олійник // Інновації у вищій медичній та фармацевтичній освіті України : матеріали XVІ Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю (з дистанційним під’єднанням ВМ(Ф)НЗ України за допомогою відеоконференц-зв’язку), Тернопіль, 16–17 травня 2019 року / Тернопільський національний медичний університет імені І. Я. Горбачевського. – Тернопіль : ТНМУ «Укрмедкнига», 2019. – С. 198–199.
Abstract: Технологія навчання – модель, в якій особливість викладача залишається важливим елементом, але змінюється його позиція відносно до студента та до самого себе. Тому, використання сучасних педагогічних технологій є одним із найважливіших компонентів діяльності навчального закладу. Педагогічні технології сприяють професійному росту викладача та особистому росту студентів, формують навички співпраці між тими хто навчає і навчається.
Description: У зв’язку з глобалізацією системи вищої освіти в останні роки все більше уваги приділяється проблемі підвищення якості надання освітніх послуг та досягнення високого рівня підготовки випускників. Традиційній освіті притаманна дисциплінарна модель навчання. Саме тому, одним із пріоритетних напрямків діяльності вищих навчальних закладів є діяльність, що пов’язана з розробкою та впровадженням в освітній процес педагогічних інновацій, таких як технологія навчання.
URI: https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/23177
Appears in Collections:Наукові праці. Кафедра травматології та ортопедії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Extracted pages from Збірник матер. конф. Тернопіль 2019.pdf293,35 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.