Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/20864
Title: Сучасні науково-практичні здобутки – основа для забезпечення освітнього процесу з підготовки молодих фахівців з дитячої хірургії
Authors: Давиденко, Вячеслав Борисович
Пащенко, Юрій Володимирович
В'юн, Валерій Васильович
Пащенко, Костянтин Юрійович
Сігаєв, Борис Євгеньович
Лапшин, Вячеслав Васильович
Keywords: лікарі-інтерни
дитяча хірургія
сучасні методи
Issue Date: 18-May-2018
Citation: Сучасні науково-практичні здобутки – основа для забезпечення освітнього процесу з підготовки молодих фахівців з дитячої хірургії / Ю. В. Пащенко, В. Б. Давиденко, В. В. В’юн, Б. Є. Сігаєв, К. Ю. Пащенко, В. В. Лапшин // Актуальні питання вищої медичної освіти в Україні : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю, м. Тернопіль, 17–18 травня 2018 року. – Тернопіль : ТДМУ, 2018. – С. 236–237.
Abstract: Дитяча хірургія є універсальною спеціальністю, де поєднані торакальна та абдомінальна хірургія, урологія, проктологія, онкологія, судинна та пластична хірургія. Інсталяція сучасних досягнень у повсякденну практику і сьогодні дозволяє кафедральному колективу високо нести свій професійний рівень. Протягом останніх десятиліть одним з фундаментальних напрямків наукових досліджень було підвищення ефективності лікування гострих гнійно-запальних захворювань, що складають суттєвий відсоток усіх невідкладних хірургічних захворювань, та ускладнень. Багато в чому ці дослідження були першими в Україні та країнах СНД.
URI: https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/20864
Appears in Collections:Наукові праці. Кафедра дитячої хірургії та дитячої анестезіології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сучасні науково-практичні здобутки.pdf13,13 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.