Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/20240
Назва: | Показники функціонального стану печінки щурів, у харчовому раціоні яких використовували пальмову олію |
Автори: | Радзивіл, Ірина Ігорівна Осіташвілі, Кристина Денисівна Бантковський, Олег Вячеславович Горбач, Тетяна Вікторівна |
Дата публікації: | кві-2018 |
Видавництво: | НФаУ |
Бібліографічний опис: | Показники функціонального стану печінки щурів, у харчовому раціоні яких використовували пальмову олію / І. І. Радзивіл, К. Д. Осіташвілі, О. В. Бантковський, Т. В. Горбач // Актуальні проблеми експериментальної та клінічної біохімії : матеріали науково-практичної конференції з міжнародною участю, Харків, 12–13 квітня 2018 р. / НФаУ. – Харків, 2018. – С. 46. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/20240 |
ISBN: | 978-966-615-537-8 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові роботи молодих вчених. Кафедра біологічної хімії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Радзивіл_46.docx | 29,19 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.