Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/19462
Назва: Інновації в управлінні як одна з умов забезпечення сталого розвитку регіону
Автори: Чухно, Інна Анатоліївна
Теми: Інновації
управлінські інновації
сталий розвиток
потенціал регіону
Дата публікації: бер-2018
Бібліографічний опис: Чухно І. А. Інновації в управлінні як одна з умов забезпечення сталого розвитку регіону / І. А. Чухно // Розвиток економіки та управління на світовому, державному та регіональному рівнях : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, м. Київ, 16–17 березня 2018 р. – Київ : Таврійський національний університет імені В. І. Вернадського, 2018. – С. 62–66.
Короткий огляд (реферат): В роботі визначено сутність та значення інновацій в управлінні розвитком регіону в сучасних умовах. Та визначається, що для забезпечення ефективності регіонального управління наразі необхідно вишукувати й використовувати нові сучасні підходи, що відповідають викликам часу й реальним соціально-економічним та суспільно-політичним умовам. Зокрема, такі підходи мають передбачати залучення суспільства, громадськості до управління розвитком територій, максимальне врахування інтересів територіальних громад при здійсненні управління регіональним розвитком, використання потенціалу регіонів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/19462
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра громадського здоров'я та управління охороною здоров'я

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ІННОВАЦІЇ В УПРАВЛІННІ ЯК ОДНА.docx20,86 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.