Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/19327
Назва: Structure, properties and biological significance of derivatives of carboxylic acids (hydroxyl-, keto- and phenolic acids). Amino acid composition of proteins and peptides. Structural organization of proteins. Denaturation
Автори: Syrovaya, Anna
Kalinenko, Olga
Petyunina, Valentina
Makarov, Volodymyr
Andreeva, Svetlana
Lukianova, Larysa
Kozub, Svitlana
Tishakova, Tatyana
Levashova, Olga
Savelieva, Elena
Chalenko, Natalia
Zavada, Oksana
Kopoteva, Natalia
Vodolazhenko, Mariia
Chistiakova, Halina
Дата публікації: 2018
Видавництво: ХНМУ
Бібліографічний опис: Structure, properties and biological significance of derivatives of carboxylic acids (hydroxyl-, keto- and phenolic acids). Amino acid composition of proteins and peptides. Structural organization of proteins. Denaturation : methodical instructions for 1st year students’ self-work / compiled by A. O. Syrovaya, O. S. Kalinenko, V. N. Petyunina, V. O. Makarov, S. V. Andreeva, L. V. Lukianova, S. N. Kozub, T. S. Tishakova, O. L. Levashova, E. V. Savelieva, N. N. Chalenko, O. A. Zavada, N. V. Kopoteva, M. A. Vodolazhenko, H. A. Chistiakova. – 2nd edition, revised, corrected and expanded. – Kharkiv : KhNMU, 2018. – 36 p.
Опис: Methodical instructions for 1st year students’ self-work in biological and bioorganic chemistry
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/19327
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання. Кафедра медичної та біоорганічної хімії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
4.__гидроксо,_оксо,_АК_англ.pdf879,24 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.