Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/19007
Title: Використання вправ із м’ячами у розвитку статичної рівноваги учнів з порушеннями опорно-рухового апарату
Authors: Кудімова, Ольга Владиславівна
Пащенко, Н.О.
Кудімова, О.В.
Keywords: порушення опорно- рухового апарату
розвиток статичної рівноваги
вправи з м’ячами
Issue Date: 2017
Citation: Помещикова І. П. Використання вправ із м’ячами у розвитку статичної рівноваги учнів з порушеннями опорно-рухового апарату / І. П. Помещикова, Н. О. Пащенко, О. В. Кудімова // Система надання освіти дітям з особливими потребами в умовах сучасного закладу освіти : збірник тез за матеріалами V Всеукраїнської науково-практичної конференції (Лисичанськ, 12 грудня 2017 року). – Лисичанськ : ФОП Чернов О. Г., 2017. – С. 128–131.
Abstract: Останнім часом в Україні приділяється значна увага питанню забезпечення права на освіту дітей і молоді з особливими потребами. У фізичному вихованні людей з інвалідністю, відповідно до нозологій, є своя специфіка при формуванні та розвитку рухових умінь і навичок.Особливо гостро для учнів з порушеннями опорно-рухового апарату стоїть питання стійкої рівноваги і нормальної опороздатності та збереження їх в різних ситуаціях. Мета дослідження - розробити і експериментально перевірити комплекс вправ із м’ячем, спрямований на розвиток рівноваги учнів з вадами опорно-рухового апарату.
URI: https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/19007
Appears in Collections:Наукові праці. Кафедра спортивної, фізичної та реабілітаційної медицини, фізичної терапії, ерготерапії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Кудімова-Статья-Лисичанськ-2017.pdf177,51 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.