Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/18302
Title: Модернізація системи виховної роботи з іноземними студентами у Харківському національному медичному університеті
Authors: Летік, І.В.
Сінайко, В.М.
Васильєва, О.В.
Олейнік, А.О.
Крайненко, О.В.
Keywords: виховна робота
іноземні студенти
Issue Date: 18-May-2017
Citation: Модернізація системи виховної роботи з іноземними студентами у Харківському національному медичному університеті / І. В. Летік, В. М. Сінайко, О. В. Васильєва, А. О. Олейнік, О. В. Крайненко // Сучасні підходи до вищої медичної освіти в Україні : матеріали XIV Всеукраїнської науково-практиччної конференції з міжнародною участю, присвяченої 60-річчю ТДМУ (Тернопіль, 18–19 трав. 2017 р.) : у 2 т. / Тернопільський державний медичний університет імені І. Я. Горбачевського. – Тернопіль : ТДМУ, 2017. – Т. 1. – С. 130.
Abstract: Відомо, що виховна робота є одним з найважливі- ших і найскладніших напрямків організації навчального процесу як з вітчизняними, так і з іноземними студента- ми медичних ВНЗ. Зазначений напрямок роботи серед іноземних студентів має більш індивідуальний характер. Такий характер обумовлений тим, що ці студенти мають різний рівень та звичаї виховання, є представниками різних країн світу, культури і суттєво відрізняються один від одного за релігійними і національними традиціями.
Description: На наш погляд, запропонована нами модель може бути використана для підвищення ефективності виховної роботи у будь-яких ВНЗ, що займаються навчанням іно- земних студентів, але особливо в медичних, тому що на відміну від інших спеціальностей медичні студенти дуже рідко знаходяться в адміністративних корпусах, оскільки змушені їздити по всьому місту на різні клінічні кафедри.
URI: https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/18302
Appears in Collections:Наукові праці. Кафедра фізіології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Летік, Сінайко, Василь'єва.pdf564,14 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.