Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/17127
Назва: Bioactive Components of Soybean as a Source of Medicinal Products
Автори: Levashova, Olga
Gaponenko, Valentina
Syrovaya, Anna
Gontova, Tetiana
Теми: soybean
biologically active substances
green mass
meal
qualitative composition
quantitative
biologically active complex
Дата публікації: лип-2017
Бібліографічний опис: Bioactive Components of Soybean as a Source of Medicinal Products / O. L. Levashova, V. P. Gaponenko, A. O. Syrovaya, T. M. Gontova // Der Pharma Chemica. – 2017. – № 9 (12). – P. 24–27.
Короткий огляд (реферат): This article presents the results of qualitative and quantitative composition of biologically active substances of green mass 6 recognized varieties of soybean, soybean seeds, soybean meal after oil extraction and biologically active complex of soy. The presence of 21 amino acids, 7 flavones, 6 isoflavones, 2 coumarin, 4 phenolcarbonic acid, tannins, vitamins (E, K, P, B), polysaccharides was determined. The resource-saving technology of oil production, biologically active complex and protein were developed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/17127
ISSN: 0975-413X
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра медичної та біоорганічної хімії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Bioactive Components of Soybean as a Source of Medicinal Products.pdf410,78 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.