Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/11908
Title: Спосіб оцінки ефективності лікування та профілактики карієсу твердих тканин зубів та захворювань пародонту за станом мікробіоценозу зубної бляшки у дітей з вродженою глухотою
Authors: Прокопова, Марія Вячеславівна
Соколова, Ірина Іванівна
Keywords: карієс
захворювання пародонту
профілактика
лікування
мікробіоценоз
вроджена глухота
діти
Issue Date: 2014
Citation: Спосіб оцінки ефективності лікування та профілактики карієсу твердих тканин зубів та захворювань пародонту за станом мікробіоценозу зубної бляшки у дітей з вродженою глухотою : інформаційний лист №121-2014 / М. В. Прокопова, І. І. Соколова ; Харківський національний медичний університет, Укрмедпатентінформ. – Київ : Укрмедпатентінформ, 2014. – 4 с.
Abstract: Суть впровадження: спосіб оцінки ефективності лікування та профілактики карієсу твердих тканин зубів та захворювань пародонту у дітей з вродженою глухотою шляхом виміру мікробіоценозу зубної бляшки до лікування та після нього при застосуванні різних лікувально-профілактичних схем. Пропонується для впровадження в лікувально-профілактичних установах практичної охорони здоров’я (обласних, міських, районних) стоматологічного профілю спосіб оцінки ефективності лікування та профілактики карієсу твердих тканин зубів та захворювань пародонту за станом мікробіоценозу зубної бляшки у дітей з вродженою глухотою.
URI: https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/11908
Appears in Collections:Наукові праці. Кафедра стоматології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
smallBook2.pdf342,04 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.