Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/11828
Title: Гігієнічна оцінка та оптимізація функціонального стану студентів вищих медичних навчальних закладів на основі впровадження принципів медицини граничних станів
Authors: Коробчанский, Владимир Алексеевич
Коробчанський, Володимир Олексійович
Korobchanskyi, Volodymyr
Резниченко, Александр Георгиевич
Резніченко, Олександр Георгійович
Reznichenko, Oleksandr
Веремеенко, Оксана Владимировна
Веремієнко, Оксана Володимірівна
Veremeenko, Oksana
Keywords: медицина граничних станів
студенти-медики
психогігієна
донозологічні стани
Issue Date: 2015
Citation: Коробчанський В. О. Гігієнічна оцінка та оптимізація функціонального стану студентів вищих медичних навчальних закладів на основі впровадження принципів медицини граничних станів / В. О. Коробчанський, О. Г. Резніченко, О. В. Веремієнко // Експериментальна і клінічна медицина. – 2015. – № 3 (68). – С. 154–158.
Abstract: За результатами натурного експерименту авторами доведено, що впровадження у дослідницьку діяльність принципів медицини граничних станів, основаної на гігієнічній донозологічній діагностиці та наступній корекції функціонального стану організму оптимізує умови дослідження та сприяє об’єктивізації отриманих даних. Отримані результати свідчать про те, що студенти ВМНЗ зазнають сполученого різноспрямованого впливу умов життєдіяльності. Кінцевою метою впровадження принципів медицини граничних станів є впровадження у практику охорони здоров’я комплексу саногенних, адаптогенних та режимно-організаційних заходів з удосконалення функціонального стану, збереження та зміцнення здоров’я студентів ВМНЗ.
URI: https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/11828
Appears in Collections:Наукові праці. Кафедра гігієни та екології № 1
Наукові праці. НДІ гігієни праці та профзахворювань ХНМУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
6. Коробчанский ВА Резниченко АГ.docx96,03 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.