Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/1107
Назва: Удосконалення поживних середовищ для мікробіологічної діагностики бартонельозної інфекції
Автори: Похіл, С.І.
Бондаренко, Андрій Володимирович
Бондаренко, О.В.
Тимченко, О.М.
Дата публікації: 2007
Бібліографічний опис: Удосконалення поживних середовищ для мікробіологічної діагностики бартонельозної інфекції / С. І. Похил, О. В. Бондаренко, О. М. Тимченко, А. В. Бондаренко // Annals of Mechnicov Institute. – 2007. – № 1. – Р. 30–37.
Короткий огляд (реферат): З метою удосконалення поживних середовищ для прискорення виділення і вирощування штамів Bar-tonella spp. був досліджений стимулюючий вплив на них ряду інгредієнтів: геміну (ГЕМ); стимулятора росту чумного мікробу (СРЧМ); суміші продуктів ферментативного гідролізу дріжджів (ЕНКАД); суміші росту в складі дипиримидил пиримидин (тетраме-токси)-етиканіну, тетраетил-тетраметоксі-феніл-ізохіноліну, фенілметілбензімідазолу (ДПД). Встановлено, що характер і ступінь прояву стимулюючого впливу випробуваних інгредієнтів на ріст штамів Bar-tonella spp. визначається типом стимулятора та його концентрацією в середовищах.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/1107
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра інфекційних хвороб

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Bondarenko_Bartonella_agar.pdf371,11 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.