Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/1107
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПохіл, С.І.-
dc.contributor.authorБондаренко, Андрій Володимирович-
dc.contributor.authorБондаренко, О.В.-
dc.contributor.authorТимченко, О.М.-
dc.date.accessioned2012-10-31T11:01:16Z-
dc.date.available2012-10-31T11:01:16Z-
dc.date.issued2007-
dc.identifier.citationУдосконалення поживних середовищ для мікробіологічної діагностики бартонельозної інфекції / С. І. Похил, О. В. Бондаренко, О. М. Тимченко, А. В. Бондаренко // Annals of Mechnicov Institute. – 2007. – № 1. – Р. 30–37.uk_UK
dc.identifier.urihttps://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/1107-
dc.description.abstractЗ метою удосконалення поживних середовищ для прискорення виділення і вирощування штамів Bar-tonella spp. був досліджений стимулюючий вплив на них ряду інгредієнтів: геміну (ГЕМ); стимулятора росту чумного мікробу (СРЧМ); суміші продуктів ферментативного гідролізу дріжджів (ЕНКАД); суміші росту в складі дипиримидил пиримидин (тетраме-токси)-етиканіну, тетраетил-тетраметоксі-феніл-ізохіноліну, фенілметілбензімідазолу (ДПД). Встановлено, що характер і ступінь прояву стимулюючого впливу випробуваних інгредієнтів на ріст штамів Bar-tonella spp. визначається типом стимулятора та його концентрацією в середовищах.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.titleУдосконалення поживних середовищ для мікробіологічної діагностики бартонельозної інфекціїuk_UK
dc.typeArticleuk_UK
Appears in Collections:Наукові праці. Кафедра інфекційних хвороб

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Bondarenko_Bartonella_agar.pdf371,11 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.