Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/1104
Назва: Дослідження культуральних і антагоністичних властивостей Bartonella spp.
Автори: Козько, Володимир Миколайович
Бондаренко, Андрій Володимирович
Кацапов, Дмитро Володимирович
Похіл, С.І.
Бондаренко, О.В.
Дата публікації: 2011
Бібліографічний опис: Дослідження культуральних і антагоністичних властивостей Bartonella spp. / А. В. Бондаренко, С. І. Похил, О. В. Бондаренко, В. М. Козько, Д. В. Кацапов // Експериментальна і клінічна медицина. – 2011. – N 2. – С. 126–129.
Короткий огляд (реферат): Наведено результати власних досліджень культуральних і антагоністичних власти востей Bartonella spp. Встановлено їх високу вибагливість до поживних середовищ і умов культивування. Ефективними для виділення і вирощування штамів Bartonella spp. є різні варіанти оптимізованого шоколадного агару, які виготовляли на основі середовищ LBA, EA, BHIA та дефібринованої крові кролика або барана. У тестах відстроченого антагонізму не було виявлено жодного випадку антагоністичної взає модії Bartonella spp. з іншими видами бактерій.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/1104
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра інфекційних хвороб

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Bondarenko_Bartonella_resist.pdf114,36 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.