Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/1104
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКозько, Володимир Миколайович-
dc.contributor.authorБондаренко, Андрій Володимирович-
dc.contributor.authorКацапов, Дмитро Володимирович-
dc.contributor.authorПохіл, С.І.-
dc.contributor.authorБондаренко, О.В.-
dc.date.accessioned2012-10-31T10:45:55Z-
dc.date.available2012-10-31T10:45:55Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationДослідження культуральних і антагоністичних властивостей Bartonella spp. / А. В. Бондаренко, С. І. Похил, О. В. Бондаренко, В. М. Козько, Д. В. Кацапов // Експериментальна і клінічна медицина. – 2011. – N 2. – С. 126–129.uk_UK
dc.identifier.urihttps://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/1104-
dc.description.abstractНаведено результати власних досліджень культуральних і антагоністичних власти востей Bartonella spp. Встановлено їх високу вибагливість до поживних середовищ і умов культивування. Ефективними для виділення і вирощування штамів Bartonella spp. є різні варіанти оптимізованого шоколадного агару, які виготовляли на основі середовищ LBA, EA, BHIA та дефібринованої крові кролика або барана. У тестах відстроченого антагонізму не було виявлено жодного випадку антагоністичної взає модії Bartonella spp. з іншими видами бактерій.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.titleДослідження культуральних і антагоністичних властивостей Bartonella spp.uk_UK
dc.typeArticleuk_UK
Appears in Collections:Наукові праці. Кафедра інфекційних хвороб

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Bondarenko_Bartonella_resist.pdf114,36 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.