Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/10720
Title: Оптимізації викладання курсу «Фізіологія» у рамках імплементації Закону України «Про вищу освіту»
Authors: Маракушин, Дмитро Ігорович
Чернобай, Лариса Володимірівна
Сокол, Олена Миколаївна
Васильєва, Оксана Василівна
Keywords: Закон України «Про вищу освіту»
фізіологія
вища освіта
закон
Issue Date: 21-May-2015
Citation: Оптимізації викладання курсу «Фізіологія» у рамках імплементації Закону України «Про вищу освіту» / Д. І. Маракушин, Л. В. Чернобай, О. М. Сокол, О. В. Васильєва // Реалізація закону України «Про вищу освіту» у вищий медичній та фармацевтичній освіті України : матеріали Всеукраїнської навчально-наукової конференції з міжнародною участю, присвяченої пам’яті проф. Л. Я. Ковальчука, Тернопіль, 21–22 травня 2015 р. / Тернопільський державний медичний університет імені І. Я. Горбачевського. – Тернопіль, 2015. – С. 194–196.
Abstract: Відомо, що згідно з рейтингом «Глобального індексу інновацій» за 2013 рік серед 142 країн світу Україна посіла 8-е місце за показником охоплення населення вищою освітою та 21-е місце за рівнем розвитку вищої освіти [1]. Новий Закон України «Про вищу освіту» від 1 липня 2014 року № 1556-VII (далі - Закон) встановлює нові основні правові, організаційні, фінансові засади функціонування системи вищої освіти, створює умови для посилення співпраці державних органів і бізнесу з вищими навчальними закладами на принципах автономії вищих навчальних закладів, поєднання освіти з наукою та виробництвом з метою підготовки конкурентоспроможного людського капіталу для високотехнологічного та інноваційного розвитку країни, самореалізації особистості, забезпечення потреб суспільства, ринку праці та держави у кваліфікованих фахівцях. Завдяки раціональній імплементації цього закону можливо покращити всі показники стосовно якості вищої освіти в Україні.
Description: У етапі розглядаються деякі питання імплементації Закону України «Про вищу освіту» у Харківському націоналізму медичному університеті. З метою оптимізацїї викладання курсу «Фізіологія» студентам другого курсу з 2014-15 навчального фоку на кафедрі фізіології ХНМУ запроваджено покращену методику викладання та оцінювання дисциплины. Наведено деякі аспект цієї методики та зроблено висновки стосовно подальших перспектив.
URI: https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/10720
Appears in Collections:Наукові праці. Кафедра фізіології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Оптимізації викладання курсу.pdf234,84 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.