Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/21914
Назва: | Вплив харчових стабілізаторів на організм людини |
Автори: | Каднай, О.С. Горбач, Тетяна Вікторівна Мартинова, Світлана Миколаївна |
Дата публікації: | лис-2018 |
Видавництво: | ХНМУ |
Бібліографічний опис: | Каднай О. С. Вплив харчових стабілізаторів на організм людини / О. С. Каднай, Т. В. Горбач, С. М. Мартинова // Актуальні питання лабораторної медицини : матеріали науково-практичної конференції за участю міжнародних спеціалістів, в рамках якої пройшла четверта міжвузівська науково-практична конференція для молодих вчених, студентів та лікарів інтернів «Сучасні проблеми лабораторної медицини», Харків, 20–21 листопада 2018 р. / ХНМУ. – Харків, 2018. – С. 34–36. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/21914 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові роботи молодих вчених. Кафедра біологічної хімії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Каднай 34-36.docx | 35,33 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.