Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/21914
Назва: Вплив харчових стабілізаторів на організм людини
Автори: Каднай, О.С.
Горбач, Тетяна Вікторівна
Мартинова, Світлана Миколаївна
Дата публікації: лис-2018
Видавництво: ХНМУ
Бібліографічний опис: Каднай О. С. Вплив харчових стабілізаторів на організм людини / О. С. Каднай, Т. В. Горбач, С. М. Мартинова // Актуальні питання лабораторної медицини : матеріали науково-практичної конференції за участю міжнародних спеціалістів, в рамках якої пройшла четверта міжвузівська науково-практична конференція для молодих вчених, студентів та лікарів інтернів «Сучасні проблеми лабораторної медицини», Харків, 20–21 листопада 2018 р. / ХНМУ. – Харків, 2018. – С. 34–36.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/21914
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи молодих вчених. Кафедра біологічної хімії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Каднай 34-36.docx35,33 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.