Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/21914
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКаднай, О.С.-
dc.contributor.authorГорбач, Тетяна Вікторівна-
dc.contributor.authorМартинова, Світлана Миколаївна-
dc.date.accessioned2018-12-11T12:52:16Z-
dc.date.available2018-12-11T12:52:16Z-
dc.date.issued2018-11-
dc.identifier.citationКаднай О. С. Вплив харчових стабілізаторів на організм людини / О. С. Каднай, Т. В. Горбач, С. М. Мартинова // Актуальні питання лабораторної медицини : матеріали науково-практичної конференції за участю міжнародних спеціалістів, в рамках якої пройшла четверта міжвузівська науково-практична конференція для молодих вчених, студентів та лікарів інтернів «Сучасні проблеми лабораторної медицини», Харків, 20–21 листопада 2018 р. / ХНМУ. – Харків, 2018. – С. 34–36.ru_RU
dc.identifier.urihttps://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/21914-
dc.language.isoukru_RU
dc.publisherХНМУru_RU
dc.titleВплив харчових стабілізаторів на організм людиниru_RU
dc.typeThesis-
Appears in Collections:Наукові роботи молодих вчених. Кафедра біологічної хімії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Каднай 34-36.docx35,33 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.