Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/6237
Назва: | Тема № 22 (6). Особливості організації харчування здорових дітей раннього віку. Організація харчування дітей в умовах стаціонару |
Автори: | Клименко, Вікторія Анатоліївна Кандиба, Василь Петрович Плахотна, Ольга Миколаївна Ащеулов, Олександр Михайлович Карпушенко, Юлія Валентинівна |
Дата публікації: | 2014 |
Бібліографічний опис: | Тема № 22 (6). Особливості організації харчування здорових дітей раннього віку. Організація харчування дітей в умовах стаціонару : методичні вказівки для самостійної позааудиторної роботи студентів з дисципліни "Догляд за хворими (практика)" / упоряд.: В. А. Клименко, В. П. Кандиба, О. М. Плахотна, О.М. Ащеулов, Ю. В. Карпушенко. – Харків : ХНМУ, 2014. – 8 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/6237 |
Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні видання. Кафедра пропедевтики педіатрії № 2 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Клименко_Тема_22_СРС_-_укр,_№_14-3150.pdf | 436,17 kB | Adobe PDF | ![]() Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.