Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/6237
Назва: Тема № 22 (6). Особливості організації харчування здорових дітей раннього віку. Організація харчування дітей в умовах стаціонару
Автори: Клименко, Вікторія Анатоліївна
Кандиба, Василь Петрович
Плахотна, Ольга Миколаївна
Ащеулов, Олександр Михайлович
Карпушенко, Юлія Валентинівна
Дата публікації: 2014
Бібліографічний опис: Тема № 22 (6). Особливості організації харчування здорових дітей раннього віку. Організація харчування дітей в умовах стаціонару : методичні вказівки для самостійної позааудиторної роботи студентів з дисципліни "Догляд за хворими (практика)" / упоряд.: В. А. Клименко, В. П. Кандиба, О. М. Плахотна, О.М. Ащеулов, Ю. В. Карпушенко. – Харків : ХНМУ, 2014. – 8 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.knmu.edu.ua/handle/123456789/6237
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання. Кафедра пропедевтики педіатрії № 2

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Клименко_Тема_22_СРС_-_укр,_№_14-3150.pdf436,17 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.